Pobeđuju, a svađaju se, Engleska u šoku: Umalo tuča fudbalera Čelsija oko penala!

"Plavci" su u Londonu deklasirali Everton sa 6:0, međutim, fudbaleri Čelsija Palmer, Džekson i Madueke se umalo nisu potukli ko će da puca jedanaesterac.

Redakcija
16. april 2024, 7:14

(Foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze)

Ne valja kad gubiš, ne valja kad pobeđuješ! Fudvaleri Čelsija su sa 6:0 deklasirali Everton u utakmici 33. kola Premijer lige. Zvezda meča bio je Kol Palmer, mladi napadač tima iz Londona, koji je uspeo čak četiri puta da savlada Džordana Pikforda, golmana Evertona i reprezentacije Engleske. Po jedan pogodak dali su Nikolas Džaksona i Alfiej Gilčrist.

Ono što je bilo neobično na meču na "Stamford bridžu" bio je peti gol Čelsija, a četvrti pogodak Kola Palmera. On je postignut posle izvođenja udarca sa bele tačke. Međutim, pre penala  dogodila se jedna neverovatna situacija.

Naime, Palmer je pao nakon jednog duela u kaznenom prostoru, sudija se nije oglasio tada, već nekoliko sekundi kasnije nakon prekršaja na Noniju Maduekeu. Ovaj igrač je smatrao da baš on treba da izvede penal jer ga je i izborio. Međutim, Palmer se s time nije složio. Zgrabio je loptu. 

TV komentator ovog meča se nije mogao načuditi kako se ponašaju dvojica napadača ekipe iz Londona. Nastalo je koškanje, pored Palmera i Maduekea, u gužvu se uključio i Džekson. Na kraju je Palmer zadržao loptu i dao  gol. Da se zna ko je gazda u ekipi.

"Kol Palmer nosi Čelsi i dao je sve penale koje je do sada pucao, a Madueke i Džackson rade ovo. Očigledno im nešto nedostaje, neka daska u glavi", rekao je komentator Arena Sporta u prenosu uživo tokom vrlo svađe fudalera Čelsija.

Needless pushing and shoving as both Nicolas Jackson and Noni Madueke are unhappy they can't take the penalty
byu/dragon8811 insoccer