SRB | SLO

Zanimljivosti, događaji

Belo zlato, aligatorova koža, dragulji: A od gazda Al Nasra "sitnica" za Portugalca

Redakcija 26. januar 2023 0 Komentariši
Kristijano Ronaldo. (foto: /)
Kristijano Ronaldo dobio na dar od čelnika saudijskog kluba, unikatan ručni sat vredan 800.000 evra.
On je magnet za novac! Kristijano Ronaldo je potpisao za Al Nasr, radi se o rekordnom ugovoru u svetu fudbala. Posle neslavnog rastanka sa velikim Mančester Junajtedom, Portugalac je odlučio da kaže zbogom igranju ozbiljnog fudbala, rešio je da potrči za milionima. Enormna količina novca polako pristiže, ali s obziorom da je rođen pod srećnom zvezdom, zarada mu se nečekivano dodatno uvećava. 

Prema ugovoru, Kristijanu će na račun 2023. godine stići oko 200 miliona evra kad se plati pridodaju iznosi koje će dobiti od marketinških prava unapred dogovorenih.

Ronaldo watch
Ronaldov sat (foto: Zvanični FB/TW/IG kluba/saveza)

Kako se saznaje, osim ugovora kojim će povećati svoje ogromno bogatstvo, portugalska zvezda dobila je i poseban poklon za potpis ugovora sa klubom iz Saudijske Arabije. Proizvođač luksuznih satova Jacob & Co. izradio je ručni sat specjalno za njega, koji je usko vezan za njegov transfer u Al Nasr. Zove se Caviar Flying Tourbillon Tsavorite.

Časovnik je izrađen posebno za Ronalda od belog zlata, niza dragog i poludragog kamenja i sa narukvicom od aligatorove kože. Naravno, sat se ne nalazi u slobodnoj prodaji, ali procenjuje se da bi na tržištu postigao cenu od oko 800.000 evra. Zelenom bojom odaje se počast zastavi Saudijske Arabije.

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Veliki ulog je Liga šampiona. Dobro je što smo došli do tog mesta da možemo da se uopšte borimo za direktan ulazak u takmičenje. ...više
Slobodan Urošević
Moramo da postavimo jasan cilj, a to je da damo sve od sebe da se plasiramo na turnir 2026. godine. ...više
Aleksandar Janković, selektor Kine
Ovom balkanskom buretu baruta, koje tinja, pa eksplodira, pa ponovo tinja, već decenijama, nekada mora da se stane na put. Prošlog puta su preko fudbala, ali seniorskog, bili najavljivani i ratni sukobi, sada, kada pokušavaju da u to uvuku decu, koja ne bi trebalo da imaju ni sećanje na bilo kakav problem, niti osećaj nacionalističke mržnje, vreme je da im se svima zalepi šamarčina. Da se zlo saseče u korenu, jer nama su potrebni životni šampioni, a ne nova banda, koja će da zameni dotrajalu. ...više
Ivan Radošević

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 358
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.