SRB | SLO | ENG

Zanimljivosti, događaji

Džud Belingem ili Alehandro Balde: Kako Tejlor Svift može da odluči dobitnika "Zlatnog dečka"

Miloš Zekić 7. septembar 2023 0 Komentariši
Alehandro Balde i Robert Levandovski. (foto: Getty Images)
Izjava igrača Barselone u kojoj je priznao da "ne voli muziku Tejlor Svift" ohrabrila je hiljade fanova ove pevačice da glasaju za njegovog glavnog protivkandidata za nagradu "Zlatni dečak" kao kaznu za defanzivca Katalonaca.
Džud Belingem, iz Real Madrida, i Alehandro Balde, iz Barselone, predstavljeni su kao veliki favoriti za osvajanje ovogodišnje nagrade "Zlatni dečak", nagrade za najboljeg fudbalera mlađeg od 21 godine koji igra u Evropi, a za koju je nominovano čak 100 igrača po izboru evropskih novinara.

Taj spisak od 100 igrača sveo se na samo 20 izabranih, za koje navijači mogu da glasaju na "Tutosportu".

Belingem i Balde su dva istaknuta lidera ovog glasanja, koje može imati neočekivani ključni faktor u odlučivanju o konačnom rezultatu. Naime, može im presuditi čuvena pevačica Tejlor Svift.

Hiljade obožavatelja Tejlor Svift odlučilo je da masovno interveniše u glasanju nakon što je Baldeova izjava o američkoj pevačici izašla na videlo.

Njeni fanovi su masovno podelili glasanje za "Zlatnog dečka" kako bi promovisali kandidaturu zvezde Real Madrida uz hešteg #JudeGoldenBoy.

Svakako, doprinosom Tejlor Svift ili ne, Belingem se po trenutnom stanju nalazi ispred svog glavnog protivkandidata Baldea. 

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Protiv Srbije? Rekao bih ovako. Oni sami nam daju dodatnu motivaciju. Ne bih prognozirao ništa, govorio bih nakon utakmice. Verujem u nas! Njihovi komentari i provokacije me dodatno pale, molim ih da ih bude što više. Jedva čekam tu utakmicu. Moje koreni su iz Srbije, ali na ovoj utakmici idem na sve ili ništa. Oni će imati navijače, mi takođe, daćemo sve od sebe i nadamo se dobrom kraju. ...više
Petar Stojanović
Pitali su me, ne znam koliko puta, hoću li biti kao Aleks Ferguson. U stvarnosti se to ne može dogoditi. To zato što to vi novinari ne dozvoljavate. Veoma je teško biti trener Barselone. Vidiš kako te kritikuju, kako žele da te ubiju. Sve to utiče na čoveka. ...više
Ćavi
Srbija je moja zemlja! Srbija mi je dala da budem fudbaler i da se zna za mene. Jednog dana... Moraću da se odužim. Sigurno je da sam sada mlad za selektora. Biti trener svaki dan i biti selektor, nije isto. Svakome je čast da sedne na klupu svoje zemlje. To je vrhunac karijere. Voditi državni tim kao selektor. ...više
Dejan Stanković

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1548
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.