SRB | SLO | ENG

Međunarodni fudbal

Izraelac u Srbiji, Srbin u Izraelu: Zvezda uzima trenera Makabija, zna se kandidat da ga nasledi

Redakcija 30. mart 2023 0 Komentariši
Mladen Krstajić. (foto: Getty Images)
Kako navode izraelski mediji, Barak Bahar je završio posao sa crveno-belima, a kao kandifdat da ga zameni pominje se Mladen Krstajić, aktuelni selektor Bugarske.
To je to! Crvena zvezda će od juna imati novog trenera. Barak Bahar. Izraelski mediji prenose da je posao završen, aktuelni fudbalski šampion te zemlje uveliko traži zamenu za trofejnog stučnjaka koji se seli u Beograd.

Uticajni portal "One" navodi da su čelnici Makabija Haifa upoznati da je njihov trener pregovarao sa Crvenom zvezdom. Barak Bahar (44) je uspeo da napravi najdominatniju i najbolju ekipu u Izraelu. Čelnici kluba već su počeli da traže alternativu.

Očekuje se da Barak Bahar sa sobom u Beogradu povede ceo svoj stručni štab iz Makabija. U Beograd dolaze pomoćnik Gaj Carfati, kondicioni trener Dror Šimšon i trener golmana Gaj Vajsinger.

Prvi na listi da zameni Baraka je nekadašnji trener TSC, selektor Srbije i aktualni kormilar reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić koji je na udaru javnosti jer su u kvalifikacijama za EURO 2024. Bugari doživeli poraze od Crne Gore i Mađarske. Krtsjić je već radio u Izraelu, dobro poznajke ligu, vodio je ekipu Makabija iz Tel Aviva.

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Pitali su me, ne znam koliko puta, hoću li biti kao Aleks Ferguson. U stvarnosti se to ne može dogoditi. To zato što to vi novinari ne dozvoljavate. Veoma je teško biti trener Barselone. Vidiš kako te kritikuju, kako žele da te ubiju. Sve to utiče na čoveka. ...više
Ćavi
Osoba o kojoj govorim (Zvonimir Boban) ne zaslužuje komentar sa moje strane. Ljudi koji nas poznaju će sami formirati mišljenje. Samo nekoliko rečenica o njegovom uzviku o moralu. Bio je jedan od retkih koji je znao da se neću kandidovati za novi mandat. Kada je saznao da ću to otkriti na kongresu, požurio je s pismom. Znao je da njegovo jadikovanje tada neće imati smisla. Čiji su lični interesi upitni? Čiji je moral upitan? Uvek mogu da se pogledam u ogledalo. Imam divan život u fudbalu i van njega ...više
Aleksander Čeferin o Zvonimiru Bobanu
Protiv Srbije? Rekao bih ovako. Oni sami nam daju dodatnu motivaciju. Ne bih prognozirao ništa, govorio bih nakon utakmice. Verujem u nas! Njihovi komentari i provokacije me dodatno pale, molim ih da ih bude što više. Jedva čekam tu utakmicu. Moje koreni su iz Srbije, ali na ovoj utakmici idem na sve ili ništa. Oni će imati navijače, mi takođe, daćemo sve od sebe i nadamo se dobrom kraju. ...više
Petar Stojanović

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1489
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.