SRB | SLO | ENG

Italija

Nije slučajnost: Uticajni novinar saznao da je Pol Pogba priznao upotrebu prehrambenih dodataka

Redakcija 13. septembar 2023 0 Komentariši
(foto: Getty Images)
Pol Pogba navodno je priznao vođstvu Juventusa da je konzumirao određene prehrambene dodatke. Verovatno je u njima bila zabranjena supstanca zbog koje je bio pozitivan na doping testu.
Iako još čeka rezultate drugog testiranja, Pol Pogba dobro zna da se našao u velikim problemima. Pozitivan test na doping kontroli označava svakog sportistu koji je prekršio pravila. Pogotovo ako ne postoji neka greška ili pogrešan rezultat testa, što su zaista male šanse. Vezni igrač Juventusa očigledno je prešao granicu.

ESPN je dobio informacije iz Juventusa, prikupio ih je njihov uticajni novinar Julijen Laurens. Informacije sugerišu da je Pol Pogba priznao klupskim čelnicima da je koristio određene dodatke ishrani. Moguće je da su ti dodaci sadržali zabranjene supstance.

U ovakvim slučajevima neznanje nije baš jaka olakšavajuća okolnost. Pre bi se radilo o receptu od strane lekara, eventualno leku, ali čak i u tim slučajevima sportisti teško izbegavaju suspenzije. Prema dostupnim informacijama, Pogbi se ne piše ništa dobro.
 

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Voleo bih reći da onaj ko je radio u Partizanu, neće mu biti teško ni u paklu. ...više
Vladimir Vermezović
Hvala svim navijačima Partizana na podršci tokom ove moje borbe koja je trajala mesecima. Pratio sam svaki transparent na utakmicama, bilo fudbalskim ili košarkaškim. To je ono što sam sanjao kao dete, da budem prepoznat od strane navijača Partizana. Oni su zahtevni, ali mislim da sam kroz svoju karijeru svojim ponašanjem i igrama zaslužio njihovo poštovanje, i zato im duboko zahvaljujem. ...više
Andrija Delibašić
Aleksandar Mitrović kontinuirano dokazuje svoju vještinu iz godine u godinu i zaista je ključni igrač za našu reprezentaciju. Nadam se da će ostati zdrav i nastaviti igrati za reprezentaciju. Još jednom, čestitam Mitroviću, naravno, i svim ostalim igračima. Postizanje tri gola na tako važnom susretu zaista je izvanredan uspjeh, da ne kažem remek-djelo. ...više
Dragan Džajić o Aleksandru Mitroviću

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 857
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.