SRB | SLO

Zanimljivosti, događaji

Šakira uzvraća udarac: Šta je nudila, a šta je sve fudbaler Barselone odbio

Redakcija 22. septembar 2022 0 Komentariši
Šakira i Pike iz doba ljubavi. (foto: Zvanični FB/TW/IG igraća)
Samo se jedan od nas dvoje hteo žrtvovati u vezi. Đerar Pike nije želeo da raskine ugovor sa Barselonom i nastavi u nekom klubu u SAD. Ja sam svoju karijeru zapostavila, da bi on nesmetano mogao da igra fudbal i osvaja titule, reka je svetska muzička zvezda.
Bitka se tek rasplamsava! Nekadašnji supružnici, velika svetska muzička zvezda Šakira i defanzivac Barselone i nekadašnji reprezentativac Španije Đerar Pike, vode otvoreni rat posle burnog prekida veze koja je trajala više od deset godina. Optužbe, sve teža od teže, gotovo svakodne iznose se u javnost, razvod fudbalsko-estradnog para će obeležiti 2022. godinu.

Problemi između Šakire i Pikea traju već neko vreme, a do definitivnog razlaza je došlo, kada je navodno fudbaler ekipe sa "Kamp Nou" uhvaćen u preljubi sa mladom studentkinjom iz Barselone. Usledila je tužba, mnoge stvari će morati da reši sud, a svakako najznačajnija je, pored imovine, i starateljstvo nad dvojicom sinova.

"Samo se jedan od nas dvoje hteo žrtvovati u vezi. Đerar nije želeo da raskine ugovor sa Barselonom i nastavi u nekom klubu u SAD, preseli se, gde imam karijeru i poslovne obaveze. Ja sam svoju karijeru zapostavila, preselila se u Španiju, da bi mu bila podrška i da bi on nesmetano mogao da igra fudbal i osvaja titule", rekla je Šakira u intervjuu za Elle.com.

Dodatnu ljutnju svetski popularne kolumbijske pevačice izazvala je Pikeova odluka da nagrade "Gremi" koje je Šakira godinama dobijala ostanu u njegovoj firmi "Kosmos". Navodno, fudbaler smatra da pripadaju kompaniji u njegovom vlasništvu jer su dobijene pre nego što su Šakira i on odlučili da žive u braku.

Čitava ova priča neće imati brz kraj. Imovina, starateljstvo nad decom i ko zna koliko još stvari naći će se na sudu na teškom procesu. U međuvremenu, Pike i Šakira šalju jedan ka drugom "otrovne strelice".
Shakira
(foto: Zvanični FB/TW/IG igraća)

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Već više od šezdeset godina, piše istorija najvažnijeg klupskog takmičenja Južne Amerike, Kopa Libertadores, stvarajući svakoga dana nove, neverovatne priče, u slavu najvažnije sporedne stvari na svetu. Sporedne??? ...više
Aleksandar Đokić
Do kraja prvenstva biće odigrana i dva derbija sa Zvezdom, pa ćemo videti. Ko bude bolji on će i da pobedi, biće prvi i iskoristiće mogućnost da se naredne sezone direktno plasira u Ligu šampiona. ...više
Gordan Petrić
I da su imali tri pištolja nikada se ne bih predao! To mi ne dozvoljava moj ponos. Rođen sam i odrastao u Srbiji i bio sam akter mnogo tuča. Osećam se dobro i jako. ...više
Dušan Tadić

Anketa

Da li ste za to da se vrate tribine za stajanje na stadione?

Svi glasovi: 205
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.