SRB | SLO | ENG

Međunarodni fudbal

Suđenje holandskom fudbaleru: Kvinsi Promes optužen za pokušaj ubistva!

Sara Milićev 24. januar 2024 0 Komentariši
Kvinsi Promes. (foto: Getty Images)
Započelo je suđenje bivšem holandskom reprezentativcu i igraču Spartaka iz Moskve Kvinsiju Promesu. Optužen je za trgovinu drogom, a državno tužilaštvo postavilo je zahtev da se osudi na 10 godina zatvora.

Fudbaler Spartaka iz Moskve Kvinsi Promes je prošle godine već bio osuđen na dve godine zatvora zbog napada nožem na svog rođaka, koji je počinio 2020. godine.

Nije u zatvoru, jer još uvijek traje postupak, ali mu dosta pomaže činjenica da se trenutno nalazi u Rusiji.

Rođaka je napao tokom svađe i pritom ga je uboo u koleno. Promes je prvobitno optužen za pokušaj ubistva, ali tužba je kasnije preinačena u teški napad.

U donošenju osuđujuće presude, korišćene su glasovne poruke u kojima Promes govori kako mu je žao što kod sebe nije imao vatreno oružje.

Promes i još jedan 31-godišnji građanin Holandije optuženi su da su preko belgijske luke Antverpen uvezli 1300 kilograma kokaina.

Holandska policija neko je vreme pratila i prisluškivala Promesa i druge osumnjičene osobe u ovom procesu. Zbog trgovine drogom i pranja novca u istom su slučaju završili u zatvoru i rođaci fudbaletra koji je pedeset puta nastupao za holandsku reprezentaciju.

Dokle god ostaje u Rusiji, relativno je siguran. Iz tog razloga Promes nikada nije mogao biti ispitan od strane pravosuđa.

 

Više o:

Holandija

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Vrlo dobro poznajem Ćabija Alonsa i smatram da sanja samo o Liverpulu. Pretpostavljam da će se već ovog leta vratiti na Ostrvo i naslediti Klopa. ...više
Bastijan Švajnštajger
Osoba o kojoj govorim (Zvonimir Boban) ne zaslužuje komentar sa moje strane. Ljudi koji nas poznaju će sami formirati mišljenje. Samo nekoliko rečenica o njegovom uzviku o moralu. Bio je jedan od retkih koji je znao da se neću kandidovati za novi mandat. Kada je saznao da ću to otkriti na kongresu, požurio je s pismom. Znao je da njegovo jadikovanje tada neće imati smisla. Čiji su lični interesi upitni? Čiji je moral upitan? Uvek mogu da se pogledam u ogledalo. Imam divan život u fudbalu i van njega ...više
Aleksander Čeferin o Zvonimiru Bobanu
Mateus Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugom ekipom u vezi sa Saldanjom. ...više
Miloš Vazura

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1552
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.