SRB | SLO | ENG

Međunarodni fudbal

Vremena je sve manje: Kako navijači mogu doći do karata za utakmice Srbije na Evropskom prvenstvu?

Miloš Zekić 10. decembar 2023 0 Komentariši
Navijači Srbije u Leskovcu na utakmici protiv Bugarske. (foto: Zvanični FB/TW/IG kluba/saveza)
Fudbalski savez Srbije objasnio je navijačima kako mogu da nabave ulaznice za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Srbija igra protiv Engleske, Danske i Slovenije, a sada su iz FSS podsetili da rok za nabavku karata ističe.

"Orlovi" igraju svoje utakmice 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske, 20. juna u Minhenu protiv Slovenije i 25. juna u Minhenu protiv Danske.

Prodaja ulaznica počela je 4. decembra u 14.00 i trajaće do 12. decembra u 14.00. Ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice.

Zainteresovani će moći da kupe karte isključivo preko UEFA sajta što znači da FSS neće vršiti prodaju karata.

Distribucija karata koje će biti u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije "UEFA Tickets", koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

Takođe, FSS podseća da ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice.

U januaru 2024. godine UEFA će poslati mejlove sa detaljima za plaćanje, a nakon plaćanja se dobija potvrda o plaćanju, a ulaznice će na "UEFA Tickets" aplikaciju biti distribuirane u maju i junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.

Svaki kupac biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju "UEFA Tickets" i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.

Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici. 

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Vrlo dobro poznajem Ćabija Alonsa i smatram da sanja samo o Liverpulu. Pretpostavljam da će se već ovog leta vratiti na Ostrvo i naslediti Klopa. ...više
Bastijan Švajnštajger
Takav smo narod da uvek hoćemo da svalimo krivicu na nekog drugog. Ne vidim razlog, zašto se ne radi bolje u mlađim kategorijama. Imam utisak da nam mladi igrači ne dolaze najobučeniji u prvi tim i to ne mislim na elementarnu tehniku pas i prijem lopte, to je fudbalska abeceda. Ovde se radi o pozicionoj igri, brojčanim odnosima, numeričkoj superiornosti. U tim stvarima, mladi igrači su nam needukovani. Biću surovo realan, ali naši igrači su manje obučeni od mnogih evropskih i svetskih nacija. To je nešto što mora da se preispita i to na najnižem nivou. ...više
Miloš Milojević
Pitali su me, ne znam koliko puta, hoću li biti kao Aleks Ferguson. U stvarnosti se to ne može dogoditi. To zato što to vi novinari ne dozvoljavate. Veoma je teško biti trener Barselone. Vidiš kako te kritikuju, kako žele da te ubiju. Sve to utiče na čoveka. ...više
Ćavi

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1406
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.