SRB | SLO

Međunarodni fudbal

Ekskluzivno za Nogomania.rs: Potvrđeno iz CSKA za Ilića

Ivan Radošević 24. maj 2022 0 Komentariši
Saša Ilić ide na klupu CSKA. (foto: ataimages.rs)
Iz bugarskog kluba kažu da ovog puta zaista pregovaraju sa srpskim trenerom, a naša redakcija saznaje da bi potpis mogao da padne već tokom dana.
Saša Ilić je pred potpisomza CSKA i ovog puta su pregovori zaista u toku, potvrđeno je Nogomania.rs iz sofijskog kluba. Prethodnog puta kada se vest pojavila, bila je to samo želja bugarske javnosti koja je uspela da izvrši pritisak na rukovodstvo da preduzme konkretne korake u nameri da dovede talentovanog srpskog trenera na klupu.
 
Saznajemo da bi do zaključenja dogovora moglo da dođe već danas. Ilić je u Beogradu i ugovor će potpisati iz Srbije, ali na ovu vest nije imao komentar.
 
Proslavljeni fudbaler je prvi angažman kao trener A tima imao u Čukaričkom koji je uz njegovo vođstvo uspeo da obezbedi treće mesto u Superligi. Međutim, zbog sukoba mišljenja došlo je do iznenadnog prekida saradnje u aprilu.
 
Odmah zatim počele su priče da bi mogao na klupu kluba iz Sofije, ali su tada to bile samo glasine kada je angažovan Alan Perdju. Međutim, sada je dolazak Ilića gotova stvar i čeka se samo paraf.

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Finansijska situacija je stabilna kao i uvek. U poslednje tri godine smo ostvarili dobar bonus na igraču Umaru Sadiku. Partizan ulazi u prelazni rok rasterećenije. ...više
Miloš Vazura
Kristijano je odličan fudbaler, ali onaj ko kaže da je bolji od Mesija, ne zna ništa o fudbalu ili ima lošu nameru. Što se tiče Lionela, on je jedinstven. Igrači poput njega dolaze jednom u 50 ili 100 godina. ...više
Marko van Basten
Pregovarali smo sa vrlo malim brojem trenera i proverenih partizanovaca. Ilija Stolica je stručnjak po meri našeg kluba, naših ambicija, i načina kako razmišljaju ljudi koji vole Partizan. Doveli smo stručnjaka modernih shvatanja koji će, uveren sam, veoma brzo da pronađe način da sa iskusnijim, ali i mladim igračima krene spreman u novu sezonu koja je puna izazova. ...više
Milorad Vučelić

Anketa

Ko će da osvoji Superligu Srbije 2022/23?

Svi glasovi: 20
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.