SRB | SLO | ENG

Međunarodni fudbal

Ekvador to nikada nije video: Trener Aukasa bije kao Majk Tajson!

Sara Milićev 21. jun 2023 0 Komentariši
Detalj sa incidenta u Ekvadoru. (foto: Zvanični FB/TW/IG kluba/saveza)
Sesar Farijas, kormilar aktuelnog šampiona Ekvadora, je u meču prošlog kola protiv Delfina je pretukao dvojicu protivničkih fudbalera.
Poslednje kolo ekvadorske Aperture je u toku, sastaće se Tekniko i Delfin, ali taj meč je u lokalnim medijima trenutno potpuno u drugom planu.

Naslovne stranice puni venecuelanski trener Sesar Farijas, strateg aktuelnog šampiona Aukasa, koji je u meču prošlog kola protiv Delfina tukao dvojicu protivničkih fudbalera.

Dobio je kaznu od 14 meseci suspenzije, a i pre nego što je ona izrečena od strane FS Ekvadora, Aukas mu je uručio otkaz. 

Nemile scene su se desile još na samom početku utakmice Delfina i Aukasa odigrane prošle nedelje, u 13. minutu pri rezultatu 0:0. Prilikom jednog duela blizu aut linije, fudbaler Aukasa je odgurnuo protivničkog igrača i poslao ga direktno na Farijasa. Strateg Aukasa nije očekivao takav rasplet i završio je na zemlji.

Umesto da prihvati izvinjenje, ustane i rukuje se sa protivnikom, 50-godišnji strateg je ušao u fizički obračun sa njim. Nekoliko puta ga je udario, a zatim je krenuo ka sudiji. Ispred njega je utrčao još jedan fudbaler Delfina, kojeg je Farijas takođe udario i poslao na zemlju.

"Želim da se izvinim svima koji nisu imali veze sa ovime, a videli su te snimke. Nisam lud. To je kao kada vas neko udari kolima, i onda besno izađete iz vozila jer ste ludi. To mi se desilo. Ne opravdava me, naravno, ali nije kao da sam sedeo na klupi i onda najednom uleteo na teren i počeo da guram ljude", rekao je nekadašnji selektor Bolivije i Venecuele.

Ipak, i pored svega toga niko nije ni razmišljao o smeni Farijasa. Da nije bilo ovog incidenta, ostao bi na klupi i u Klausuri. Ovako, narednih 14 meseci neće moći da radi u Ekvadoru.

Više o:

Ekvador

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Protiv Srbije? Rekao bih ovako. Oni sami nam daju dodatnu motivaciju. Ne bih prognozirao ništa, govorio bih nakon utakmice. Verujem u nas! Njihovi komentari i provokacije me dodatno pale, molim ih da ih bude što više. Jedva čekam tu utakmicu. Moje koreni su iz Srbije, ali na ovoj utakmici idem na sve ili ništa. Oni će imati navijače, mi takođe, daćemo sve od sebe i nadamo se dobrom kraju. ...više
Petar Stojanović
Srbija je moja zemlja! Srbija mi je dala da budem fudbaler i da se zna za mene. Jednog dana... Moraću da se odužim. Sigurno je da sam sada mlad za selektora. Biti trener svaki dan i biti selektor, nije isto. Svakome je čast da sedne na klupu svoje zemlje. To je vrhunac karijere. Voditi državni tim kao selektor. ...više
Dejan Stanković
Mateus Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugom ekipom u vezi sa Saldanjom. ...više
Miloš Vazura

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1552
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.