SRB | SLO | ENG

Međunarodni fudbal

FIFA završila istragu: Ekvador siguran za Katar

Ivan Radošević 10. jun 2022 0 Komentariši
FIFA odbila žalbu Čilea. (foto: FIFA)
Žalba Čileanaca odbačena kao neosnovana, jer nisu mogli da se utvrde navodi u vezi sa Bajronom Kastiljom.
Ekvador ostaje učesnik Mundijala u Kataru, pošto je Svetska fudbalska federacija odbacila žalbu Čilea. Fudbalski savez Čilea tvrdio je da je desni bek Ekvadora Bajron Kastiljo u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo nastupio sa lažnim dokumentima, što je pokrenulo istragu FIFA.
 
Čileanci su pokušali da dokažu da Kastiljo nije rođen u Ekvadoru, već Kolumbiji, kao i da je tri godine stariji od onoga što stoji kao njegova godina rodenja (1998), ali nisu uspeli u tome.
 
Argumenti koje su Čileanci ponudili nisu uspeli da ubede čelnike svetske kuće fudbala da su u pravu, pa je žalba Čileanaca odbačena kao neosnovana, a selekcija Ekvadora može da počne da pakuje kofere za najveću svetsku smotru fudbala. Ekvador će na Mundijalu igrati u Grupi A sa domaćinom Katarom, Senegalom i Holandijom.

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Srbija ima skoro podjednaku ekipu kao mi, ali nešto joj nedostaje. Mi smo se dobro posložili na svim razinama i tad su počeli rezultati dolaziti. Normalno je da navijam za reprezentacije iz regije, da navijam za Srbiju protiv Nigerije. Pa za koga bih trebao navijati. ...više
Zlatko Dalić
Voleo bih reći da onaj ko je radio u Partizanu, neće mu biti teško ni u paklu. ...više
Vladimir Vermezović
Infrastruktura u Italiji je veoma slaba u poređenju sa veličinom zemlje i razvijenošću fudbala. Naravno, optimista sam, ali smatram da bi italijanska vlada zaista trebala početi investirati u infrastrukturu. Ako je vaša zemlja zaista strastvena prema fudbalu, trebali biste učiniti više. Držimo palčeve da će sve ispasti dobro. ...više
Aleksander Čeferin

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1103
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.