SRB | SLO | ENG

Engleska

Luka Vušković ide u Totenhem: Stručnjak za transfere fudbalera potvrđuje da će Hajduk postići izvanredan posao

Redakcija 14. septembar 2023 0 Komentariši
Luka Vušković (foto: Zvanični FB/TW/IG kluba/saveza)
Poznati italijanski novinar Fabricio Romano se pohvalio da je dobio detalje o transferu mladog fudbalera Hajduka Luke Vuškovića u Totenhem.
Hrvatsko 'čudo od deteta' Luka Vušković će uskoro biti potvrđen kao novi fudbaler Totenhema. To potvrđuje italijanski novinar Fabricio Romano, koji je poznat kao izvanredan poznavalac i prognozer transfera fudbalera.

Za Vuškovića su bili zainteresovani mnogi evropski klubovi, posebno PSŽ, ali očigledno je Totenhem dobio bitku za njega. Londonski klub će naravno morati platiti odštetu, za koju hrvatski mediji tvrde da će biti rekordna za Hajduk. Do sada je najskuplji igrač Hajduka bio Nikola Vlašić, koji je 2017. godine prešao u Everton za 10,8 miliona evra.

Fabricio Romano se pohvalio u podcastu da ima informacije o transferu Luke Vuškovića u Totenhem, ali je ostao tajan u vezi detalja.

"Poznajem detalje, ali ne smem ih otkriti jer će me ubiti. Ovaj transfer je veoma važan za Totenhem. Interesovali su se mnogi evropski klubovi, uključujući PSŽ i Mančester Siti, koji je takođe poslao zvaničnu ponudu. Javili su se i dva super kluba i jedan engleski klub".

Prema nezvaničnim informacijama, transfer Luke Vuškovića iz Hajduka u Totenhem će iznositi 12 miliona evra.

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Takav smo narod da uvek hoćemo da svalimo krivicu na nekog drugog. Ne vidim razlog, zašto se ne radi bolje u mlađim kategorijama. Imam utisak da nam mladi igrači ne dolaze najobučeniji u prvi tim i to ne mislim na elementarnu tehniku pas i prijem lopte, to je fudbalska abeceda. Ovde se radi o pozicionoj igri, brojčanim odnosima, numeričkoj superiornosti. U tim stvarima, mladi igrači su nam needukovani. Biću surovo realan, ali naši igrači su manje obučeni od mnogih evropskih i svetskih nacija. To je nešto što mora da se preispita i to na najnižem nivou. ...više
Miloš Milojević
Osoba o kojoj govorim (Zvonimir Boban) ne zaslužuje komentar sa moje strane. Ljudi koji nas poznaju će sami formirati mišljenje. Samo nekoliko rečenica o njegovom uzviku o moralu. Bio je jedan od retkih koji je znao da se neću kandidovati za novi mandat. Kada je saznao da ću to otkriti na kongresu, požurio je s pismom. Znao je da njegovo jadikovanje tada neće imati smisla. Čiji su lični interesi upitni? Čiji je moral upitan? Uvek mogu da se pogledam u ogledalo. Imam divan život u fudbalu i van njega ...više
Aleksander Čeferin o Zvonimiru Bobanu
Mateus Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugom ekipom u vezi sa Saldanjom. ...više
Miloš Vazura

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 2662
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.