SRB | SLO | ENG

Međunarodni fudbal

Neće Zvezda, neće Partzan, hoće Salcburg: Napadača Borca iz Banjaluke kupuje klub iz Lige šampiona!

Redakcija 9. april 2024 0 Komentariši
(foto: Zvanični FB/TW/IG kluba/saveza)
Pored Strahinje Pavlovića, Alekse Terzićai Petra Rakova, srpskim igračima u redovima šampiona Austrije moga bi da se priključi i nada banjalučkog Borca David Vuković.

Senzacionalno! David Vuković (20), mladi napadač Borca iz Banjaluke mogao bi ovog leta da se preseli u redove austrijskog šampiona Salcburga. Prvak Austrije, redovni učesnik Ligu šampiona, skautirao je mladog fudbalera Borca iz Banjaluke. 

Salcburg je navodno spreman da Borcu za njega plati oko 1.000.000 evra. Mladi fudbaler eksplodirao je ove sezone u dresu kluba iz Banjaluke pod vodstvom Vinka Marinovića, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde. Na sedam utakmica dao je četiri gola. Vuković je sa ekipom Borca trenutno na liderskoj pozicji na tabeli Premijer lige BiH.

David Vuković je u februaru potpisao trogodišnji ugovor sa Borcem, do 2025. godine. Skauting timovi Crvene zvezde i Partizana nisu zapazili ovog momka, ali jesu emisari iz Austrije. 

Inače, Salcburg se ne libi da ima što više igrača sa prostora bivše Jugoslavije. U prvom timu imaju čak šestoricu - Strahinja Pavlović, Petar Ratkov i Aleksa Terzić su iz Srbije, Amar Dedić iz BiH, a Roko Šimić i Luka Sučić iz Hrvatske.

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Kad sam došao zaista su bili "ubijeni" i falilo im je samopouzdanja. Igranje u Zvezdi je pritisak i odgovornost, a često to stranci ne razumeju. Kada dođete u veliki klub, očekuje se da to bude sad i odmah. To je teško u fudbalu, jer je nephodno vreme. Ipak, u modernom fudbalu nema vremena. Pokušavali smo da kroz priču to rešavamo. Svi oni su kvalitetni igrači koji su sa razlogom došli u Zvezdu. Treba im vratiti samopouzdanje. Ako igrač to nema, nije u stanju da pruži maksimum. To se stvara korektnim odnosom i poverenjem između trenera i igrača, ali i napornim radom. ...više
Vladan Milojević
Osoba o kojoj govorim (Zvonimir Boban) ne zaslužuje komentar sa moje strane. Ljudi koji nas poznaju će sami formirati mišljenje. Samo nekoliko rečenica o njegovom uzviku o moralu. Bio je jedan od retkih koji je znao da se neću kandidovati za novi mandat. Kada je saznao da ću to otkriti na kongresu, požurio je s pismom. Znao je da njegovo jadikovanje tada neće imati smisla. Čiji su lični interesi upitni? Čiji je moral upitan? Uvek mogu da se pogledam u ogledalo. Imam divan život u fudbalu i van njega ...više
Aleksander Čeferin o Zvonimiru Bobanu
Srbija je moja zemlja! Srbija mi je dala da budem fudbaler i da se zna za mene. Jednog dana... Moraću da se odužim. Sigurno je da sam sada mlad za selektora. Biti trener svaki dan i biti selektor, nije isto. Svakome je čast da sedne na klupu svoje zemlje. To je vrhunac karijere. Voditi državni tim kao selektor. ...više
Dejan Stanković

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1552
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.