SRB | SLO | ENG

Međunarodni fudbal

Ponovio se dron kao na Srbija - Albanija: Incident ponovo, ali ovog puta u Jermeniji protiv Hrvatske

Sara Milićev 12. septembar 2023 0 Komentariši
Dron i zastava. (foto: //)
Tokom utakmice Jermenije i Hrvatske u okviru kvalifikacija za EURO 2024, na stadionu u Jerevanu tokom prvog poluvremena iznad terena se pojavio dron na kojem je bila okačena zastava Republike Arcah, teritorije na Kavkazu koja je deo spora Jermenije i Azerbejdžana.
Republiku Arcah ili Nagorno-Karabag Azerbejdžanci smatraju svojom teritorijom, iako ova oblast ima jermenski etničku većinu i nalazi se pod delimičnom vojnom i političkom kontrolom mesnog jermenskog stanovništva.

Sasvim sigurno i sada ovoga puta će doći do reakcije UEFA, koja ne toleriše političke ispade na mečevima u njenoj organizaciji.
 
Publika u Jerevanu u meču protiv Hrvatske u kvalifikacijama ua EURO 2024, nadletanje drona sa zastavom Republike Arcah pozdravila aplauzom.

U Srbiji se desila slična situacija sa Kosovom i Metohijom, koja se dogodila u Beogradu tokom meča kvalifikacija za EURO između reprezentacije Srbije i Albanije, kada je jedan gostujući navijač iznad terena stadiona Partizana podigao dron sa zastavom tzv. "velike Albanije".

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Osoba o kojoj govorim (Zvonimir Boban) ne zaslužuje komentar sa moje strane. Ljudi koji nas poznaju će sami formirati mišljenje. Samo nekoliko rečenica o njegovom uzviku o moralu. Bio je jedan od retkih koji je znao da se neću kandidovati za novi mandat. Kada je saznao da ću to otkriti na kongresu, požurio je s pismom. Znao je da njegovo jadikovanje tada neće imati smisla. Čiji su lični interesi upitni? Čiji je moral upitan? Uvek mogu da se pogledam u ogledalo. Imam divan život u fudbalu i van njega ...više
Aleksander Čeferin o Zvonimiru Bobanu
Protiv Srbije? Rekao bih ovako. Oni sami nam daju dodatnu motivaciju. Ne bih prognozirao ništa, govorio bih nakon utakmice. Verujem u nas! Njihovi komentari i provokacije me dodatno pale, molim ih da ih bude što više. Jedva čekam tu utakmicu. Moje koreni su iz Srbije, ali na ovoj utakmici idem na sve ili ništa. Oni će imati navijače, mi takođe, daćemo sve od sebe i nadamo se dobrom kraju. ...više
Petar Stojanović
Mateus Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugom ekipom u vezi sa Saldanjom. ...više
Miloš Vazura

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1951
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.