SRB | SLO | ENG

Međunarodni fudbal

Slovenci danas putuju u Nemačku, Benjamin Šeško saopštava gde nastavlja karijeru!

Redakcija 11. jun 2024 0 Komentariši
(foto: Mark Dobrilovič)
Benjamin Šeško će doneti ključnu odluku o svojoj budućnosti u naredna 24 sata, birajući između nastavka razvoja u Lajpcigu ili prihvatanja prilike koja menja život u Premijer ligi.

Benjamin Šeško  je imao poprilično torbulentan period, uz stalne spekulacije o transferu, posebno povezane sa njegovim prelaskom u Premijer ligu.

Prema najnovijim informacijama Nogomania.com, najmanje tri kluba iz Premijer lige su spremna da plate njegovu otkupnu klauzulu od 65 miliona evra.

Šeško je svestan interesovanja i upoznat je sa svim detaljima razvoka njegove karijere u budućnosti. Sada se suočava sa značajnom dilemom: ostati u Lajpcigu i nastaviti razvoj pod trenerom Markom Rozeom ili prihvatiti priliku koja menja život i pridružiti se jednom od giganata u najjačoj ligi na svetu.

Šeškov put bio je postepen, išao je korak po korak, napredovao je kroz Domžale, Salcburg i Lajpcig. S obzirom na to da nikada nije tražio prečice i uvek je sledio svoje sportske ciljeve. U Lajpcigu su, kako sada stvari stoje, optimisti u vezi sa njegovim ostankom. Međutim, to znači da nemački klub mora da mu ponudi značajno bolji ugovor i ispuni druge zahteve kako bi se odbranio od bogatije i zvučnije konkurenciji iz Premijer lige.

Na kraju, konačna odluka će biti na Šešku, koji trenutno putuje za Nemačku sa svojim saigračima iz reprezentacije. Ako ne dođe do nepredviđenih događaja, očekuje se da će svoju odluku objaviti večeras ili sutra. Šeškov tim je prvobitno želeo da reši njegovu budućnost pre prve utakmice Slovenije na EURO 2024. i izgleda da će uspeti u tome.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Mateus Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugom ekipom u vezi sa Saldanjom. ...više
Miloš Vazura
Joviću nešto nedostaje. Može utjecati na određene utakmice, ali mu nije sudbina da igra važnu ulogu, a Milan će trebati napadača koji će znati pretvoriti prilike u golove. Teško je osloniti se na Jovića. Možda će se u budućnosti poboljšati, ali trenutno ne djeluje kao napadač koji bi mogao odigrati ključnu ulogu za Milan. ...više
Masimo Ambrosini
Vrlo dobro poznajem Ćabija Alonsa i smatram da sanja samo o Liverpulu. Pretpostavljam da će se već ovog leta vratiti na Ostrvo i naslediti Klopa. ...više
Bastijan Švajnštajger

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1552
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.