SRB | SLO

Zanimljivosti, događaji

Šok u Čileu: "Plejboj" manekenka želi da kupi fudbalski klub

Redakcija 4. avgust 2022 0 Komentariši
Danijela Čavez. (foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze )
Atraktivna Danijela Čavez otvorila je nalog na stranici "OnlyFans" sa ciljem da skupi novac kojim želi da kupi Fudbalski klub O'Higins u vlasništvu biznismena Rikarda Abumohora, a za taj poduhvat joj je neophodno 20.000.000 dolara.
To može samo u Čileu! Ljubav u ovoj zemlji Južne Amerike kada je fudbal u pitanju nema granice. "Plejboj" manekenka, Danijela Čavez (35) navodno je već prikupila  8.000.000 dolara sa svoje stranice "OnlyFans" jer po svaku cenu želi da kupi lokalni Fudbalski klub O'Higins .

Ova atraktivna dama tvrdi da joj posao ide odlično, i da je za dve nedelje na svojoj stranici samo za odabrane klijente, sakupila deo novca koji joj je neophodan da ostvari svoje ciljeve.

Ukupna cena je 20.000.000 dolara. Inače, klub je je smešten Rankagvi, južno od Santjaga. Prelepa Danijela je baš tu i rođena. Fudbalski klub O'Higins je trenutno u vlasništvu čileanskog biznismena Abumohora.

O Higins
Fudaleri čileanskog kluba (foto: Uradni Twitter profil kluba/zveze )

Danijela Čavez je otkrila da je jedini razlog što je otvorila stranicu "OnlyFans" bio da prikupi dovoljno novca da bude vlasnik kluba čiji je strastveni navijač.

"Verujem da sa mojim rukovodećim timom možemo da radimo stvari bolje", rekla je danijela za radio stanicu ADM u Čileu.

Aktuelno rukovodstvo kluba O'Higins je izdalo saopštenje u kojem se navodi da nisu isključili mogućnost da Danijela Čavez kupi ovaj fudalski kolektiv, ali da niko sa njom ne želi da razgovara zbog načina na koji je došla do novca. Usledio je odgovor Danijele Čavez rukovodstvu O'Higinsa, ona ih je optižila za - seksizam.

"Rikardo Abumohor je klub stavio na prodaju i sada kada želim ja da ga kupim kažu mi ne! Mislila sam da je ovaj čovek ozbiljniji i siguran sam da mogu da uradim mnogo više za klub od njega... Ja sam iz Reankave, to je moj grad, ja volim klub, a on ne", rekla Danijela Čavez.

Ova dama ima 1,7 miliona pratilaca na "Tviteru" i pretplata na njen "OnlyFans" nalog košta oko 20 dolara mesečno.

"Kreirala sam nalog sa više "Plejboj" sadržaja kako bi fanovi mogli da mi pomognu jer želim da prikupim novac i kupim klub".


Više o:

Čile

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Pre nekoliko nedelja sam igrao protiv Benjamina Šeška u Ligi naciji. Bio je dobar meč, imali smo mnogo interesantnih duela. Baš je dobar igrač, pravio mi je probleme i dao gol kada sam ga čuvao. ...više
Strahinja Pavlović
Fali nam jedan gol da anuliramo prednost, a još jedan za prolaz. Znali smo da se izvučemo iz ovakvih situacija i ranije, sve je na nama. ...više
Slobodan Urošević
Nema tu lakih protivnika, svi se borimo za plasman u elitno takmičenje i mesto među najboljim timovima Evrope. ...više
Milan Borjan

Anketa

Da li ste za to da se vrate tribine za stajanje na stadione?

Svi glasovi: 77
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.