SRB | SLO | ENG

1. SNL

Šta to znači za Vladimira Vermezovića i Gregora Balažica? Novi direktor Mure bivši kapiten Slovenije Robert Koren

Redakcija 4. januar 2024 0 Komentariši
(foto: zvanični klupski sajt)
U Muri su promenili sportskog direktora. Umesto Denisa Rajbarja, direktor je postao bivši kapiten Slovenije, Robert Koren. Sudbina Vladimira Vermezovića je nesigurna.

Vladimir Vermezović je u Muri ispunio osnovni zadatak. Nakon lošeg početka sezone, kada je ekipu vodio trener Dejan Grabić, uspeo je stabilizirati tim. Ipak, u Muri nisu zadovoljni igrama i rezultatima. Mura je završila polusezonu na šestom mestu, osvojivši 25 bodova.

U klubu je došlo do promene. Otišao je sportski direktor Denis Rajbar. Danas je Mura dobila novog, a to je postao bivši kapiten Slovenije Robert Koren.

Koren je dosad vodio omladinski pogon Mure, ali ima bogato iskustvo kao igrač. Igrao je u Norveškoj za Lilstrom, u Engleskoj za Vest Bromvič i Hal Siti, a karijeru je završio u Australiji, igrajući za Melburn.

Sudbina Vladimira Vermezovića za sada još uvek nije poznata. Takođe, nije poznato da li će bivši defanzivac Partizana, Gregor Balažic, koji je bio pomoćnik Rajbaru, nastaviti raditi u Muri.

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Osoba o kojoj govorim (Zvonimir Boban) ne zaslužuje komentar sa moje strane. Ljudi koji nas poznaju će sami formirati mišljenje. Samo nekoliko rečenica o njegovom uzviku o moralu. Bio je jedan od retkih koji je znao da se neću kandidovati za novi mandat. Kada je saznao da ću to otkriti na kongresu, požurio je s pismom. Znao je da njegovo jadikovanje tada neće imati smisla. Čiji su lični interesi upitni? Čiji je moral upitan? Uvek mogu da se pogledam u ogledalo. Imam divan život u fudbalu i van njega ...više
Aleksander Čeferin o Zvonimiru Bobanu
Pitali su me, ne znam koliko puta, hoću li biti kao Aleks Ferguson. U stvarnosti se to ne može dogoditi. To zato što to vi novinari ne dozvoljavate. Veoma je teško biti trener Barselone. Vidiš kako te kritikuju, kako žele da te ubiju. Sve to utiče na čoveka. ...više
Ćavi
Joviću nešto nedostaje. Može utjecati na određene utakmice, ali mu nije sudbina da igra važnu ulogu, a Milan će trebati napadača koji će znati pretvoriti prilike u golove. Teško je osloniti se na Jovića. Možda će se u budućnosti poboljšati, ali trenutno ne djeluje kao napadač koji bi mogao odigrati ključnu ulogu za Milan. ...više
Masimo Ambrosini

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1413
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.