SRB | SLO | ENG

Nemačka

Stigla zamena za otpisanog Matsa Humelsa: Borusija Dortmund dovela štopera za 22.000.000 evra

Redakcija 9. jul 2024 0 Komentariši
(foto: Getty Images)
"Milioneri" iz Dortmunda su se pojačali igračem igrača koji će naslediti legendarnog Matsa Humelsa u srcu obrambene linije.

Borusija Dortmund se aktivirala na letnjoj fudbalskoj pijaci! Od kako je novi trener Nuri Sahin preuzeo ekipu, neke stvari su počele da se menjaju.

Dortmundu je trebao novi štoper zbog odlaska Matsa Humelsa i problema sa prekomernom težinom Niklasa Zulea. Kandidat je pronađen u Štutgartu, stigao je nemački reprezentativac Valdemar Anton (27).

Nemački mediji pišu da će Dortmund platiti 22,5 miliona evra obeštećenja za znažnog defanztivca, a Anton je potpisao ugovor sa novim klubom do 2028. godine.

Valdemar Anton je rođen u Uzbekistanu, pa se sa familijom preselio u Nemačku. Roditelji su mu ruski Nemci koji su živeli na obalama Volge.

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Takav smo narod da uvek hoćemo da svalimo krivicu na nekog drugog. Ne vidim razlog, zašto se ne radi bolje u mlađim kategorijama. Imam utisak da nam mladi igrači ne dolaze najobučeniji u prvi tim i to ne mislim na elementarnu tehniku pas i prijem lopte, to je fudbalska abeceda. Ovde se radi o pozicionoj igri, brojčanim odnosima, numeričkoj superiornosti. U tim stvarima, mladi igrači su nam needukovani. Biću surovo realan, ali naši igrači su manje obučeni od mnogih evropskih i svetskih nacija. To je nešto što mora da se preispita i to na najnižem nivou. ...više
Miloš Milojević
Mateus Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugom ekipom u vezi sa Saldanjom. ...više
Miloš Vazura
Kad sam došao zaista su bili "ubijeni" i falilo im je samopouzdanja. Igranje u Zvezdi je pritisak i odgovornost, a često to stranci ne razumeju. Kada dođete u veliki klub, očekuje se da to bude sad i odmah. To je teško u fudbalu, jer je nephodno vreme. Ipak, u modernom fudbalu nema vremena. Pokušavali smo da kroz priču to rešavamo. Svi oni su kvalitetni igrači koji su sa razlogom došli u Zvezdu. Treba im vratiti samopouzdanje. Ako igrač to nema, nije u stanju da pruži maksimum. To se stvara korektnim odnosom i poverenjem između trenera i igrača, ali i napornim radom. ...više
Vladan Milojević

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 2652
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.