SRB | SLO | ENG

Engleska

Tužba teška više od 10.000.000 evra: Francuz od Mančester Sitija traži plate od septembra 2021. godine

Redakcija 20. novembar 2023 0 Komentariši
(foto: Getty Images)
Tokom trajanja sudskog procesa u kome je bio osumnjičen za navodno silovanje, francuski fudbaler Benžamin Mendi nije dobio prinadležnosti od šampiona Engleske, pa je pravdu odlučio da potraži kod nadležne instuitucije.

Francuski fudbaler Benžamin Mendi podneo je tužbu "od više miliona funti" protiv Mančester Sitija zbog neisplaćenih plata, preneo je danas Skaj Sport. Prema pisanju Dejli Mejla, radi se o bruto iznosnosu između devet i 10 miliona funti, što je je između 10.500.000 i 11.500.000 evra.

Bivši igrač Sitija podneo je tužbu Sudu za zapošljavanje, tražeći da mu se isplate "neovlašćeni odbici od plate" nakon što je optužen za silovanje i seksualni napad 2021. godine.

Mendija je porota u julu proglasila nevinim na ponovljenom suđenju na sudu u Česteru.
Ranije ove godine Mendi je proglašen nevinim za seksualne delikte nad određenim brojem žena, ali porota nije uspela da donese presude po dvema optužbama, što je dovelo do ponovnog suđenja.
Mendi je tražio da mu budu isplate plate koje mu se duguju do isteka njegovog ugovora, koji je istekao 2023. godine.

"Mančester siti nije isplatio Mendiju platu od septembra 2021. godine, nakon što je Mendi optužen po raznim tačkama za koje je kasnije oslobođen, do isteka njegovog ugovora 2023. Tužba će biti podneta sudu za zapošljavanje", izjavili su advokati fudbalera koji je nastavio karijeru u francuskom Lorijenu.

Mendi je 2017. godine došao u Siti iz Monaka za 52 miliina funti kao najskuplji defanzivac Premijer lige.

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Dinamo već godinama dominira, stalno je u Evropi - bilo u Ligi šampiona ili Evropskoj ligi, tu je. Zvezda je isto to poslednjih šest godina, kao i ono ranije naravno, ali je nezgodno sada reći ko je trenutno bolji. Dinamo svake godine ostvaruje i velike transfere, od Luke Modrića, pa nadalje u kontinuitetu prodaje igrače za više miliona evra. To Zvezdi još nedostaje, ali kažem, s obzirom na to kako se radi, kako se planira, Zvezda je na dobrom putu. Posle dobrih kupovina, kao sada, mora doći i do dobrih prodaja. ...više
Robert Prosinečki
Srbija ima skoro podjednaku ekipu kao mi, ali nešto joj nedostaje. Mi smo se dobro posložili na svim razinama i tad su počeli rezultati dolaziti. Normalno je da navijam za reprezentacije iz regije, da navijam za Srbiju protiv Nigerije. Pa za koga bih trebao navijati. ...više
Zlatko Dalić
Voleo bih reći da onaj ko je radio u Partizanu, neće mu biti teško ni u paklu. ...više
Vladimir Vermezović

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1103
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.