SRB | SLO | ENG

Srbija

Flašama razbijali automobile, pa pobegli: Masovna tuča navijača Crvene zvezde kod Kraljeva

Miloš Zekić 31. mart 2024 0 Komentariši
Delije na utakmici protiv Javora u Ivanjici. (foto: Zvanični FB/TW/IG kluba)
Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su odradili posao protiv Javora u 27. kolu prvenstva Srbije, a drama odigrala se nakon utakmice u Ivanjici.

Agencija "RINA" prenosi da su navijači kluba iz Ljutice Bogdana napravili haos na putu u mestu Kaona, na ulasku u Kraljevo, gde je došlo do masovne tuče.

"Prvo su izazvali udes, a zatim su krenuli da se međusobno tuku, flašama su razbijali automobile jedni drugima, gde je došlo da ozbiljnih povreda. Mnogi su potom pobegli alternativnim putevima", kazali su očevici za agenciju RINA.

Nakon masovne tuče u selu Kaona nekolicina njih je ušla u jedan ugostiteljski objekat u mestu Vrdila, takođe, kod Kraljeva gde su polupali inventar, dodaje isti izvor.

Više od 40 vozila našlo se na tom putu tokom trajanja incidenta.

Agencija "RINA" navodi i da je na lice mesta stigao veliki broj pripadnika policije, koji su obezbeđivali prevoz navijača.

Incident se dogodio oko 19:30 časova. 

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Pitali su me, ne znam koliko puta, hoću li biti kao Aleks Ferguson. U stvarnosti se to ne može dogoditi. To zato što to vi novinari ne dozvoljavate. Veoma je teško biti trener Barselone. Vidiš kako te kritikuju, kako žele da te ubiju. Sve to utiče na čoveka. ...više
Ćavi
Osoba o kojoj govorim (Zvonimir Boban) ne zaslužuje komentar sa moje strane. Ljudi koji nas poznaju će sami formirati mišljenje. Samo nekoliko rečenica o njegovom uzviku o moralu. Bio je jedan od retkih koji je znao da se neću kandidovati za novi mandat. Kada je saznao da ću to otkriti na kongresu, požurio je s pismom. Znao je da njegovo jadikovanje tada neće imati smisla. Čiji su lični interesi upitni? Čiji je moral upitan? Uvek mogu da se pogledam u ogledalo. Imam divan život u fudbalu i van njega ...više
Aleksander Čeferin o Zvonimiru Bobanu
Srbija je moja zemlja! Srbija mi je dala da budem fudbaler i da se zna za mene. Jednog dana... Moraću da se odužim. Sigurno je da sam sada mlad za selektora. Biti trener svaki dan i biti selektor, nije isto. Svakome je čast da sedne na klupu svoje zemlje. To je vrhunac karijere. Voditi državni tim kao selektor. ...više
Dejan Stanković

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1406
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.