SRB | SLO | ENG

Zanimljivosti, događaji

Kakva Barselona, kakva Olimpija: Lažna psihološkinja prevarila celu Srbiju

Redakcija 25. januar 2023 0 Komentariši
Saša Sredanović. (foto: Zvanični FB/TW/IG igraća)
Utvrđeno je da Saša Sredanović nikada nije radila ni u jednom fudbalskom klubu u medicinskom delu o čemu je naveliko i naširoko pričala gostujući u TV emisijama.
Mnogo je prevaranata i prevarantkinja u fudbalu!
Atraktivna Saša Sredanović je postala poznata široj javnosti pre nekoliko meseci kada se pojavila informacija da je ponudila usluge fudbalskoj reprezentaciji Srbije tokom Mundijala u Kataru kao "besplatni psiholog". Tada se naveliko pričalo i pisalo da je Orlovima potrebna stručna pomoć a da je Saša Sredanović upravo osoba koja nedostaje da se popne na "krov sveta". Srećom, do saradnje nije došlo.

Saša Sredanović je sebe predstavila kao psihološkinju Fudbalskog kluba Barselona, kojom su svi u slavnom katalonskom klubu oduševljeni, a trener Ćavi u nju ima veliko poverenje.

Međutim, portal "fakenews" je utvrdio da je sve bila samo laž.
U analizi ovog medija stoji da se Sredanović nekoliko meseci unazad lažno predstavljala. U sve češćim istupima u medijima, za sebe je govorila da je radila u Olimpiji iz Ljubljane, Atletiku iz Bilbaa, Betisu... Međutim, nijedan od ovih klubova nije potvrdio istinitost njenih navoda!

Istovremeno, Saša Sredanović je takođe tvrdila da je završila "specijalističke studije sportske psihologije na Univerzitetu u Mastrihtu". Utvrđeno je da takve studije ne postoje, niti su ikad postojale.

Novinari pomenutog portala su išli tragom njenih tvrdnji, pa su poslali zvanične mejlove pomenutim klubovima. Na opšte iznenađenje, dobijeni su negativni odgovore na pitanje da li je Saša Seredanović kod njih radiila kao psihološkinja! Takav odgovor je stigao i iz Barselone. Zvaničan dopis iz slavnog katalonskog kluba potpisala je portparolka kluba Kemija Tereza Olivera.

Isti odgovor stigao je i iz Olimpije. Ni u Ljubljani je niko ne zna, a u klubu su istakli da nikada nijedna osoba takvog imena nije potpisala ništa sa klubom. Dopis iz Atletika iz Bilbaa takođe kaže da se niko od njih ne seća saradnje sa osobom pod imenom Saša Sredanović. Negativan odgovor su poslali i iz Betisa.

Dakle, otkrivena je još jedna fudbalska prevara.

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Vrlo dobro poznajem Ćabija Alonsa i smatram da sanja samo o Liverpulu. Pretpostavljam da će se već ovog leta vratiti na Ostrvo i naslediti Klopa. ...više
Bastijan Švajnštajger
Osoba o kojoj govorim (Zvonimir Boban) ne zaslužuje komentar sa moje strane. Ljudi koji nas poznaju će sami formirati mišljenje. Samo nekoliko rečenica o njegovom uzviku o moralu. Bio je jedan od retkih koji je znao da se neću kandidovati za novi mandat. Kada je saznao da ću to otkriti na kongresu, požurio je s pismom. Znao je da njegovo jadikovanje tada neće imati smisla. Čiji su lični interesi upitni? Čiji je moral upitan? Uvek mogu da se pogledam u ogledalo. Imam divan život u fudbalu i van njega ...više
Aleksander Čeferin o Zvonimiru Bobanu
Video sam jutros odluku Suda u Luksemburgu. Međutim, stav Crvene zvezde je jasan, ne želimo da pregovaramo ništa što nije u skladu sa odlukama Uefe. To je jedini pravi fudbalski model. Ne interesuje nas nikava Superliga, do kraja ćemo ostati uz Uefu. ...više
Zvezdan Terzić

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1301
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.