SRB | SLO | ENG

Srbija

Na "Marakani" mogu da odahnu: Koliko je Barak Bahar koštao Crvenu zvezdu?

Miloš Zekić 14. april 2024 0 Komentariši
Barak Bahar. (foto: Zvanični FB/TW/IG kluba)
Vesti da se Barak Bahar zvanično vratio u Makabi iz Haife sa velikim zadovoljstvom su prihvatili u Crvenoj zvezdi.

Prema FIFA propisima, Crvena zvezda je bila dužna da Baraku Baharu uplaćuje mesečnu platu sve dok ne pronađe novi angažman. Sa potpisivanjem ugovora za drugi klub, ta obaveza prestaje.

Zbog toga su na "Marakani" veoma zadovoljni zbog Barakovog povratka u Makabi. Uštedeli su ogromne sume novca na bivšeg trenera.

Kada je prošlog leta stigao u Ljutice Bogdana, Bahar je potpisao trogodišnji ugovor vredan 4.500.000 evra. Dakle, 1.500.000 godišnje, a 125.000 mesečno.

Saradnja je raskinuta posle samo šest meseci, tokom kojih je Barak zaradio 750.000 (pod uslovom da je dobijao redovnu platu). Ipak, tu obaveze crveno-belih prema Izraelcu nisu prestale. Ostao je na platnom spisku i posle toga. Sve do sada, kada se vratio na mesto uspeha u Haifu.

To znači da mu je beogradski klub uplaćivao novac i za januar, februar i mart, iako nije bio na klupi. To je još 375.000 evra (tri meseca po 125.000). Tako dobijamo ukupnu sumu od 1.125.000 evra (750.000 za prvih šest meseci na klupi i 375.000 kroz protekla tri meseca posle odlaska).

Toliko je Barak koštao crveno-bele, računajući isključivo plate. 

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Kad sam došao zaista su bili "ubijeni" i falilo im je samopouzdanja. Igranje u Zvezdi je pritisak i odgovornost, a često to stranci ne razumeju. Kada dođete u veliki klub, očekuje se da to bude sad i odmah. To je teško u fudbalu, jer je nephodno vreme. Ipak, u modernom fudbalu nema vremena. Pokušavali smo da kroz priču to rešavamo. Svi oni su kvalitetni igrači koji su sa razlogom došli u Zvezdu. Treba im vratiti samopouzdanje. Ako igrač to nema, nije u stanju da pruži maksimum. To se stvara korektnim odnosom i poverenjem između trenera i igrača, ali i napornim radom. ...više
Vladan Milojević
Takav smo narod da uvek hoćemo da svalimo krivicu na nekog drugog. Ne vidim razlog, zašto se ne radi bolje u mlađim kategorijama. Imam utisak da nam mladi igrači ne dolaze najobučeniji u prvi tim i to ne mislim na elementarnu tehniku pas i prijem lopte, to je fudbalska abeceda. Ovde se radi o pozicionoj igri, brojčanim odnosima, numeričkoj superiornosti. U tim stvarima, mladi igrači su nam needukovani. Biću surovo realan, ali naši igrači su manje obučeni od mnogih evropskih i svetskih nacija. To je nešto što mora da se preispita i to na najnižem nivou. ...više
Miloš Milojević
Mateus Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugom ekipom u vezi sa Saldanjom. ...više
Miloš Vazura

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1463
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.