SRB | SLO

Srbija

Nastavlja se medijski rat: Saša Sredanović ogovorila na optužbe

Redakcija 27. januar 2023 0 Komentariši
Saša Sredanović. (foto: Zvanični FB/TW/IG igraća)
Tekst sa portala sadrži netačne, a lako proverljive činjenice koje se tiču mog ličnog i profesionalnog života, te ovim putem obaveštavam javnost o ovome, napisala je na "Instagramu" poznata psihloškinja.
Biće to dugo suđenje! Novinari portala "Fakenews" posle opsežnog istraživanja utvrdili su navodno da Saša Sredanović, dama koja se u javnosti predstavljala kao psihloškinja Fudbalskog kluba Barselona, sa radnim iskustvom i u Betisu, Olimpiji iz Ljubljane, Atletik Bilbau nije to što se predstavlja, i da godinama obmanjuje ljude. Takođe, ni specijalistčkih studija u Mastrihtu navodno nije bilo.

Saša Sredanović je dospela u žižu interesovanja pre nekoliko meseci kada se pojavila informacija da je ponudila usluge fudbalskoj reprezentaciji Srbije tokom Mundijala u Kataru kao "besplatni psiholog". Tada se naveliko pričalo i pisalo da je Orlovima potrebna stručna pomoć a da je Saša Sredanović upravo osoba koja nedostaje da se popne na "krov sveta". Do saradnje nije došlo.

Saša Sredanović je sebe predstavila kao psihološkinju Fudbalskog kluba Barselona, kojom su svi u slavnom katalonskom klubu oduševljeni, a trener Ćavi u nju ima veliko poverenje.

Posle objava po portalima i na društvenim mrežama, oglasila se i Saša Sredanović.

"Obaveštena sam da je u medijski prostor plasiran tekst sa portala "Fakenews", koji sadrži netačne, a lako proverljive činjenice koje se tiču mog ličnog i profesionalnog života, te ovim putem obaveštavam javnost o ovome. Istovremeno skrećem pažnju medijima da je protiv istih pokrenut odgovarajući sudski postupak za naknadu štete, kao i da će biti pokrenut i protiv svakog drugog medija koji bi preneo ove netačne informacije, bilo u delu, ili celosti", napisala je Saša Sredanović na "Instagramu".

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Dragi prijatelji, šokiran sam lažnim intervjuom koji je objavljen! Ružno je ovako nešto raditi, ali mene neće promeniti. ...više
Aleksandar Dragović
Našim navijačima, naciji, svaka čast. Osećali smo podršku na svakom koraku i obećavam od marta, s prvim kvalifikacionim utakmicama za Prvenstvo Evrope, vratićemo duplom merom. Pobedama! ...više
Aleksandar Mitrović
To su čari derbija, postoji snimak. Svi smo se koškali, on me je udario u facu i mislim da je zasluženo dobio crveni karton. Nije mi se izvinio posle, ni ne mora. ...više
Strahinja Eraković o Rikardu.

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 358
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.