SRB | SLO | ENG

1. SNL

Nogomania otkriva: Turski milioner Akun Ilićali kupuje Maribor! Cilj je Liga šampiona!

Redakcija 23. april 2024 0 Komentariši
(foto: Instagram)
Akun Ilićali, koji je u Turskoj izgradio medijsku imperiju, a u Engleskoj je vlasnik Hal Sitija, blizu je kupovine Maribora!

Akun Ilićali se pre nekoliko nedelja sastao u Ljubljani sa predsednikom UEFA Aleksandrom Čeferinom. Tada je portal Nogomania.com otkrio da Ilićali pokazuje interes za kupovinu kluba u Sloveniji.

Prvo se pričalo i pisalo da turskog milionera zanima Olimpija, gde igra bivši igrač Crvene zvezde Nemanja Motika. Zatim je bila u igri i Mura, gde je u ovoj sezoni bio trener Vladimir Vermezović, nekadašnji strateg Partizana. Ništa od toga se neće desiti.

Akun Ilićali zapravo kupuje najbolji slovenački klub - Maribor! Klub koji je pod vođstvom Zlatka Zahovića i Darka Milaniča dva puta igrao Ligu šampiona, izgleda će dobiti turskog vlasnika. Akun Ilićali ima želju da sa Mariborom igra u Evropi!

Akun Ilićali ima želju da sa Mariborom igra u Evropi, za šta je već pripremio milione evra! Očekuje se da će preuzimanje kluba biti završeno u narednim nedeljama! Ilićali već ima u vlasništvu klub, a u Engleskoj vodi Hal Siti.

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Pitali su me, ne znam koliko puta, hoću li biti kao Aleks Ferguson. U stvarnosti se to ne može dogoditi. To zato što to vi novinari ne dozvoljavate. Veoma je teško biti trener Barselone. Vidiš kako te kritikuju, kako žele da te ubiju. Sve to utiče na čoveka. ...više
Ćavi
Joviću nešto nedostaje. Može utjecati na određene utakmice, ali mu nije sudbina da igra važnu ulogu, a Milan će trebati napadača koji će znati pretvoriti prilike u golove. Teško je osloniti se na Jovića. Možda će se u budućnosti poboljšati, ali trenutno ne djeluje kao napadač koji bi mogao odigrati ključnu ulogu za Milan. ...više
Masimo Ambrosini
Srbija može da igra i protiv nas u ovoj prostoriji. Pravno ne možemo ništa da uradimo. U neku ruku, zašto je to uopšte toliki problem? Zašto je igranje fudbala problem? Nikog nije briga za taj meč, da vi Englezi ne govorite o tome, niko ne bi ni znao da se igra. Mi u Sloveniji i ne znamo da je susret zakazan, jer ljudi ne mare za stvari na koje engleska politika, ali i mejnstrim mediji mnogo puta, ističu. Ponekad nas bombarduju ovim, a onda razgovaram sa prijateljima širom Evrope koji kažu: 'O čemu pričaš?' Oni znaju da je Rusija suspendovana i to je to. Sada igraju jednu prijateljsku - pa šta? ...više
Aleksander Čeferin

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1554
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.