SRB | SLO | ENG

Međunarodni fudbal

Plaćena reklama ili novinar: Čuveni Italijan uzima i do 1000 evra po objavi, a piše lažne informacije

Sara Milićev 3. mart 2024 0 Komentariši
Fabricio Romano. (foto: //)
Italijanski novinar Fabricio Romano je tokom godina dobio status prvog čoveka u transferima. Kada on objavi nešto, vrlo brzo posao bude završen. Sada su usledile teške optužbe na račun Italijana.

Iz Danske sumnjaju u njegov rad i Fabricio Romano suočava se sa ozbiljnim optužbama da je plaćenik i da uzima veliki novac za svoje usluge i transfere.

List "Tipsbladet" je optužio Romana da je "glasnogovornik vesti koje menadžeri žele nametnuti" i da čak profitira u zamenu za objavljivanje na društvenim mrežama, pa se njegove objave mogu protumačiti kao reklame.

Priče o tome počele kada je on objavio da Runi Bardži, igrač Kopenhagena ima malu minutažu.

"Razlog je taj što Bardži nema nameru da potpiše novi dugogodišnji ugovor i sada ga čekaju pregovori sa nekim od najboljih klubova u Evropi", objavio je Romano na svojim društvenim mrežama.

Ovu informaciju demantovao je Kopenhagen i naveo je lokalne medije da istraže istinitost u samoj objavi što su na kraju i uradili.

Navodno je Romano je koristio kompaniju "Memo" kao posrednika u zamenu za plaćanje da se željene informacije pojave na njegovim kanalima oglašavanja gde imaju rekordne brojke.

Kako su javli iz Danske, Fabricio uzima 1000 evra za objavu, dok je video šest puta više.

Sam novinar se još nije oglasio po pitanju ovih optužbi.

Italijan je čak odbio ponudu za intervju u spomenutom danskom mediju koji je objavio članak sa ozbiljnim optužbama.

Povezano

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Osoba o kojoj govorim (Zvonimir Boban) ne zaslužuje komentar sa moje strane. Ljudi koji nas poznaju će sami formirati mišljenje. Samo nekoliko rečenica o njegovom uzviku o moralu. Bio je jedan od retkih koji je znao da se neću kandidovati za novi mandat. Kada je saznao da ću to otkriti na kongresu, požurio je s pismom. Znao je da njegovo jadikovanje tada neće imati smisla. Čiji su lični interesi upitni? Čiji je moral upitan? Uvek mogu da se pogledam u ogledalo. Imam divan život u fudbalu i van njega ...više
Aleksander Čeferin o Zvonimiru Bobanu
Impresivan je način na koji je došao u Premijer ligu iz MLS lige i odmah počeo da pruža odlične partije, veoma smo srećni njegovim odbranama. On je zaista odlična ličnost i profesionalac. Pokazuje da ume da se nosi sa pritiskom koji nosi igranje za Čelsi. ...više
Maurisijo Poketino o Đorđu Petroviću
Srbija je moja zemlja! Srbija mi je dala da budem fudbaler i da se zna za mene. Jednog dana... Moraću da se odužim. Sigurno je da sam sada mlad za selektora. Biti trener svaki dan i biti selektor, nije isto. Svakome je čast da sedne na klupu svoje zemlje. To je vrhunac karijere. Voditi državni tim kao selektor. ...više
Dejan Stanković

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1406
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.