SRB | SLO

Srbija

Prva velika odluka Dragana Džajića: Da li FSS dobija novog generalnog sekretara?

Redakcija 17. mart 2023 0 Komentariši
Dragan Džajić. (foto: Zvanični FB/TW/IG kluba/saveza)
Jovan Šurbatović, prema prvim više neće obavljati dužnost prvog administrativca srpske kuće fudbala, ali je ta vest demantovana.
Dragan Džajić doneo je prvu krupnu odluku kao predsednik Fudbalskog saveza Srbije. Kao prvi čovek FSS legenda Crvenezvezde i novi lider nacionalnog saveza održao sastanak sa generalnim sekretarom Saveza Jovanom Šurbatovićem i saopštio mu da više neće raditi taj posao.

Posle sednice Izvršnog odbora, Jovan Šurbatović dobio je samo ovlašćenje predsednika Dragana Džajića i ostalih članova najvišeg tela Saveza, da može obavljati službenu dužnost.

Informaciju da se Džajić zahvalio Šurbatoviću na dosadašnjem radu i da će FSS potražiti novog generalnog sekretara su demantovali iz FSS.

"Nije tačna vest da je Šurbatović smenjen sa mesta generalnog sekretara FSS. On nastavlja da radi svoj posao", rečeno je u FSS.


KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Dragi prijatelji, šokiran sam lažnim intervjuom koji je objavljen! Ružno je ovako nešto raditi, ali mene neće promeniti. ...više
Aleksandar Dragović
To su čari derbija, postoji snimak. Svi smo se koškali, on me je udario u facu i mislim da je zasluženo dobio crveni karton. Nije mi se izvinio posle, ni ne mora. ...više
Strahinja Eraković o Rikardu.
Ovom balkanskom buretu baruta, koje tinja, pa eksplodira, pa ponovo tinja, već decenijama, nekada mora da se stane na put. Prošlog puta su preko fudbala, ali seniorskog, bili najavljivani i ratni sukobi, sada, kada pokušavaju da u to uvuku decu, koja ne bi trebalo da imaju ni sećanje na bilo kakav problem, niti osećaj nacionalističke mržnje, vreme je da im se svima zalepi šamarčina. Da se zlo saseče u korenu, jer nama su potrebni životni šampioni, a ne nova banda, koja će da zameni dotrajalu. ...više
Ivan Radošević

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 358
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.