SRB | SLO | ENG

Španija

Real Madrid i Florentino Perez u projektu života: Stiže zabavni park u Dubajiu!

Sara Milićev 2. mart 2024 0 Komentariši
Real Madrid i Barselona. (foto: Getty Images)
U isto vreme kada se završavaju radovi na novom "Santijago Bernabeu", na drugom kraju sveta, u Dubajiu, Real Madrid radi na još jednom velikom projektu. Tačnije, rade na sopstvenom zabavnom parku - "Real Madrid World".

Novi zabavni park Real Madrida gradi na mestu starog Bolivud parka, tako da je deo infrastrukture postavljen stoga bi park trebalo da se trebalo da se otvori 2025. godine, iako još uvek nema potvrđenog datuma otvaranja.

Park će biti jedan od najspektakularnijih na svetu zbog svoje tematike i atrakcija, koje će spajati brzinu i snagu najsavremenijih zabavnih parkova s ​​jedinstvenošću. To će biti biti prvi park posvećen sportu i fudbalskom klubu.

Radovi u parku idu dobrim tempom i neke od atrakcija već testiraju neki od radnika parka, otkrio je direktor operacija i atrakcija "Real Madrid Worlda".

Iz samog parka ističu da će biti atrakcija svih vrsta, od onih najpoznatijih do najbržih "roler kostera", a sve s temom Madrida.

"Čak će i stajanje u redu biti zabavno", kažu iz parka.

"Real Madrid World" u Dubaiju biće prvi tematski park "kraljevskog kluba" na svetu, ali verovatno ne i poslednji. Veliki san predsednika Florentina Pereza je da izgradi još jedan u "Sports Sitiju" koji od prošle godine nosi njegovo ime i u kojem još ima slobodnih zemljišta.

Zabavni park posvećen Real Madridu, manje od deset minuta od luke i blizu grada, što bi ga nesumnjivo učinilo jednim od najatraktivnijih centara za odmor i turizam u gradu Madridu.

 

 

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Osoba o kojoj govorim (Zvonimir Boban) ne zaslužuje komentar sa moje strane. Ljudi koji nas poznaju će sami formirati mišljenje. Samo nekoliko rečenica o njegovom uzviku o moralu. Bio je jedan od retkih koji je znao da se neću kandidovati za novi mandat. Kada je saznao da ću to otkriti na kongresu, požurio je s pismom. Znao je da njegovo jadikovanje tada neće imati smisla. Čiji su lični interesi upitni? Čiji je moral upitan? Uvek mogu da se pogledam u ogledalo. Imam divan život u fudbalu i van njega ...više
Aleksander Čeferin o Zvonimiru Bobanu
Mateus Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugom ekipom u vezi sa Saldanjom. ...više
Miloš Vazura
Takav smo narod da uvek hoćemo da svalimo krivicu na nekog drugog. Ne vidim razlog, zašto se ne radi bolje u mlađim kategorijama. Imam utisak da nam mladi igrači ne dolaze najobučeniji u prvi tim i to ne mislim na elementarnu tehniku pas i prijem lopte, to je fudbalska abeceda. Ovde se radi o pozicionoj igri, brojčanim odnosima, numeričkoj superiornosti. U tim stvarima, mladi igrači su nam needukovani. Biću surovo realan, ali naši igrači su manje obučeni od mnogih evropskih i svetskih nacija. To je nešto što mora da se preispita i to na najnižem nivou. ...više
Miloš Milojević

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1407
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.