SRB | SLO

Zanimljivosti, događaji

Šokantna svedočenja napastvovanih devojaka: Evo šta je fudbaler Mančester Sitija radio žrtvama!

Redakcija 16. avgust 2022 0 Komentariši
Benžamin Mendi. (foto: /)
Reprezentativac Francuske i prvotimac "građana" Benžamin Mendi optužen na navodno silovanje čak 13 pripadnica slabijeg pola u svojoj vili u Mančesteru.
Britanija je na nogama! Bendžamin Mendi, fudbaler Mančester Sitija i reprezentativac Francuske, otpužen za navodni pokušaj silovanja, a ukupno 13 oštećenih devojaka je tužilo njega ili njegovog saučesnika.

Tužilaštvo na Ostrvu je nedavno iznelo dokaze o posebnoj sobi u koju je Francuz vodio devojke pre nego ih je seksualno zlostavljao. Francuski fudbaler pored Mančestera poseduje vilu vrednu oko 7.000.000 evra. U nju je navodno dovodio devojke koje je prethodno upoznavao u noćnim klubovima. Mendiju je pomoć pružao Luj Saha Maturi, čovek koji ima isto ime kao nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda.

Saučesnik je pravio plan, upoznavao devojke u klubovima i predlagao igraču "građana" koju damu da pozove. Posle upoznavanja, Mendi bi se sa nekom od devojakadvezao do velelepne vilea, gde je napastvovao devojke i silovao ih.

Zbog ovog dela pritigle su  22 tužbe od strane 13 osoba. Devojke nisu imale ni mogućnost da pobegnu iz Mendijeve vile , jer je francuski fudbaler imao detaljno pripremljen plan. Najbliže mesto udaljeno nekoliko kilometara, bez osvetljenja, pa devojke koje su završile na imanju svetskog šampiona sa reprezentacijom Francuske nisu imale šansu da dozovu pomoć.

One su kad bi ušle na imanje ostavljale mobilne telefone. Pojedine devojke navele su da su nakon noći provedene na imanju morale da zamole osoblje vile da im otvori vrata i ulaznu kapiju kako bi izašle.
KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Do kraja prvenstva biće odigrana i dva derbija sa Zvezdom, pa ćemo videti. Ko bude bolji on će i da pobedi, biće prvi i iskoristiće mogućnost da se naredne sezone direktno plasira u Ligu šampiona. ...više
Gordan Petrić
I da su imali tri pištolja nikada se ne bih predao! To mi ne dozvoljava moj ponos. Rođen sam i odrastao u Srbiji i bio sam akter mnogo tuča. Osećam se dobro i jako. ...više
Dušan Tadić
Ne mogu da da ne kažem da je lep osećaj kada vidiš sebe uz Halanda i Nejmara. Sve je to jako lepo, ali sam, kao iskusan sportista, čvrsto na zemlji, ne letim. Ali je baš lepo. Pogledao sam se sa suprugom kada smo videli, skrinšotovao da u nekom trenutku pokažem deci. Nikada nisam bio euforičan, pa nisam ni sada. ...više
Milan Bojović

Anketa

Da li ste za to da se vrate tribine za stajanje na stadione?

Svi glasovi: 205
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.