SRB | SLO | ENG

Srbija

Trener Crvene zvezde Barak Bahar apeluje za pomoć: Oslobodite decu, vratite ih kući!

Sara Milićev 20. novembar 2023 0 Komentariši
Barak Bahar. (foto: Zvanični FB/TW/IG igraća)
Trener Crvene zvezde Barak Bahar iskoristio u novembaru je napustio Srbiju i prvi put od početka rata između Izraela i Palestine posetio porodicu u Izraelu.

Više puta je trener Crvene zvezde Barak Bahar apelovao da se pomogne ljudima u Izraelu zbog ratnog stanja, a sada je prvi put od početka otišao tamo. Nakon više od mesec dana, a iz Izraela se vratio sa porukom koju je poslao preko društvenih mreža.

On apeluje na pripadnike terorističke grupe Hamas da puste decu koja su oteta kada je početkom oktobra počeo napad njihovih jedinica na Izrael. Po rečima trenera crveno-belih svi taoci treba odmah da budu pušteni.
 
"Na dan terorističkog napada na Izrael, 7. oktobra, više od 30 dece je kidnapovano i odvedeno u Gazu. Hamas ih drži u zarobljeništvu već pet nedelja. U ime kidnapovane dece, molim vas, oslobodite ih, vratite sve taoce kući, odmah", napisao je Barak Bahar u video objavi.
 
 

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Infrastruktura u Italiji je veoma slaba u poređenju sa veličinom zemlje i razvijenošću fudbala. Naravno, optimista sam, ali smatram da bi italijanska vlada zaista trebala početi investirati u infrastrukturu. Ako je vaša zemlja zaista strastvena prema fudbalu, trebali biste učiniti više. Držimo palčeve da će sve ispasti dobro. ...više
Aleksander Čeferin
Aleksandar Mitrović kontinuirano dokazuje svoju vještinu iz godine u godinu i zaista je ključni igrač za našu reprezentaciju. Nadam se da će ostati zdrav i nastaviti igrati za reprezentaciju. Još jednom, čestitam Mitroviću, naravno, i svim ostalim igračima. Postizanje tri gola na tako važnom susretu zaista je izvanredan uspjeh, da ne kažem remek-djelo. ...više
Dragan Džajić o Aleksandru Mitroviću
Voleo bih reći da onaj ko je radio u Partizanu, neće mu biti teško ni u paklu. ...više
Vladimir Vermezović

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1103
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.