SRB | SLO | ENG

Srbija

Zvezdan Terzić otvorenih karata: Kad može Barselona može i Crvena zvezda!

Redakcija 27. maj 2024 0 Komentariši
(foto: www.crvenazvezdafk.com)
Kad je mogla Barselona da gurne štopera i desno krilo 2007. godište u odlučujućim utakmicama, zašto se mi plašimo, a uvek se plašimo reakcije javnosti u slučaju slabih rezultata, rekao je Terzić u intervjuu za Mozzart Sport.

Još jedna dupla kruna. Četvrta zaredom. Vreme je za slavlje ali i pripreme za novu sezonu u Crvenoj zvezdi. Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić može da bude zadovljan i rezultatima ali i poslovim uspesima. Crvena zvezda je samo od transfera Strahinje Erakovića, Jovana Mijatovića i Koste Nedeljkovića prošle sezone zaradila oko 24.000.000 evra.

"Imali smo mnogo sastanaka i razmišljanja u poslednja dva meseca. U jednom trenutku smo razmišljali, možda je vreme za jedan restart? Možda je vreme sad da prodamo igrače za 40.000.000 do 50.000.000 evra, da potpuno stabilizujemo finansije, stavimo sa strane novac i da gurnemo klince. I da kažemo hrabro i navijačima, i javnosti, i medijima: Pravimo restart! Stavili smo pare sa strane, hoćemo da guramo klince. Da podmladimo ekipu. I da kažemo ovo je sad možda potez, dva koraka unazad da bismo napravili pet koraka unapred", rekao je Zvezdan Terzić u intervjuu za Mozzart Sport.

Mladi igrači su doneli mnogo benefita klubu sa Marakane.

"Imamo fantastične mlade igrače, možda je vreme da se gurnu ovi klinci sada. Tu pre svega mislim na Ognjena Mimovića, koji će sigurno biti desni bek Crvene zvezde. Ili Jovan Šljivić, ili Nikola Knežević ili Uroš Sremčević. Čak i ovi klinci, Veljko Milosavljević, Adem Avdić, Andrija Mesi Maksimović, pa Vasilije Kostov. Kad je mogla Barselona da gurne štopera i desno krilo 2007. godište u odlučujućim utakmicama, zašto se mi plašimo, a uvek se plašimo reakcije javnosti u slučaju slabih rezultata", rekao je Terzić.

Zvezda iz sezone u sezone raste...

"Svih ovih deset godina koliko sam u Crvenoj zvezdi, mi smo svake godine bili bolji nego prethodne. U svakom smislu. I u igračkom, i sa rezultatima, i u poslovnom smislu što se tiče finansija. Mi neprekidno rastemo kao klub i to je naš osnovni cilj. Svesan sam i spreman da ovoga leta investiramo i dodamo još više. Još više", jasan je Terzić.


 

KOMENTARI

0
Vest nema komentara.

ODGOVORI NA KOMENTAR

PONIŠTI
OBJAVI

SREDI KOMENTAR

PONIŠTI
SAČUVAJ

Poslednji komentari

Najviše komentarisano

Istaknuto

Kad sam došao zaista su bili "ubijeni" i falilo im je samopouzdanja. Igranje u Zvezdi je pritisak i odgovornost, a često to stranci ne razumeju. Kada dođete u veliki klub, očekuje se da to bude sad i odmah. To je teško u fudbalu, jer je nephodno vreme. Ipak, u modernom fudbalu nema vremena. Pokušavali smo da kroz priču to rešavamo. Svi oni su kvalitetni igrači koji su sa razlogom došli u Zvezdu. Treba im vratiti samopouzdanje. Ako igrač to nema, nije u stanju da pruži maksimum. To se stvara korektnim odnosom i poverenjem između trenera i igrača, ali i napornim radom. ...više
Vladan Milojević
Mateus Saldanja i bilo koji drugi igrač, a koji je stigao na leto u Partizan, nije na prodaju! Ne pregovaramo ni sa jednim turskim klubom, niti sa bilo kojim drugom ekipom u vezi sa Saldanjom. ...više
Miloš Vazura
Osoba o kojoj govorim (Zvonimir Boban) ne zaslužuje komentar sa moje strane. Ljudi koji nas poznaju će sami formirati mišljenje. Samo nekoliko rečenica o njegovom uzviku o moralu. Bio je jedan od retkih koji je znao da se neću kandidovati za novi mandat. Kada je saznao da ću to otkriti na kongresu, požurio je s pismom. Znao je da njegovo jadikovanje tada neće imati smisla. Čiji su lični interesi upitni? Čiji je moral upitan? Uvek mogu da se pogledam u ogledalo. Imam divan život u fudbalu i van njega ...više
Aleksander Čeferin o Zvonimiru Bobanu

Anketa

Da li ste za to da Nacionalni stadion ponese ime Siniše Mihajlovića?

Svi glasovi: 1552
Nogomania.rs
Sve ostalo je nebitno.

Portal www.nogomania.com jedan je od najposećenijih sa sportskim sadržajem u regionu.

Na dnevnom nivou se nude sadržaji iz sveta fudbala, a na medijskom prostoru prisutan je od 2000. godine.